Sport- en looplab

Indien u regelmatig een sport beoefend is uw gezondheid, het voorkomen of herstellen van blessures van groot belang. Elk mens beweegt anders, zo verschillen ook de specifieke bewegingen per sport. Of het nu golfers, hardlopers, voetballers, wandelaars, tennissers of wielrenners betreft, wij bieden u - professionele en amateur sporters - de faciliteiten, de kennis en de ondersteuning om op verantwoorde wijze uw sport te beoefenen. 

Van de Laar Voet&Zorg beschikt over een loopcentrum, voorzien van 2d en 3d scanners, een loopband met 2 en 3 dimensionale drukmeting, camera's en andere apparatuur om uw problemen in beeld te brengen of te voorkomen. Onze specialisten analyseren uw beweging, houding, voetstand en afwikkeling en brengen een gedegen en vakkundig advies uit. 

Het kan zijn dat u speciale sportzolen nodig heeft, toegespitst op uw sport of specifieke geval, een schoenadvies krijgt of op een andere manier geholpen bent. Bij van de Laar Voet & Zorg vindt u alle disciplines op het gebied van bewegen onder één dak, de kortste weg om in topconditie te raken of te blijven. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0486 - 472100